Мальтійська служба допомоги зібрала 794 616 грн для дітей-сиріт Івано-Франківщини

03.01.2018 16:55 6

Мальтійська служба допомоги зібрала 794 616 грн для дітей-сиріт Івано-Франківщини

Помічниками в акції є сотні волонтерів та понад чотири тисячі жертводавців і доброчинців.
Цього року святий Миколай через Мальтійську службу допомоги знову подарував радість для 2783 вихованців 27 сирітських та інтернатних закладів Івано-Франківська й області, яким привіз омріяні подарунки за їхніми листами.
Щороку кожна з груп мальтійської молоді готує сценку, наприкінці якої дарують особисто кожній дитині подарунок. Після вручення волонтери разом з дітьми розпаковують пакунки.
Загалом завдяки жертводавцям - приватним особам, родинам, учням та студентам, підприємцям, керівникам та колективам підприємств - було зібрано 794 616.03 гривень. На решту коштів у час Різдвяних свят буде придбано та передано школам-інтернатам і дитячим будинкам навчальне, спортивне, господарське та реабілітаційне обладнання, побутові прилади та інші речі першої необхідності, а також буде реалізовано програму соціальної реабілітації дітей-сиріт в школах-інтернатах протягом 2018 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить фотообои по лучшей цене Как выбрать кроссовки для повседневной носки? «Barberking» − настоящий атмосферный барбершоп в Харькове Купить террариум можно и в интернет магазине Изготовление лучшей наружной рекламы в Киеве

Публикации