Дві тони продуктів у лікарні, військовим та дітям на Донбас доставила Вінницька єпархія УПЦ

26.06.2018 19:43 0

Дві тони продуктів у лікарні, військовим та дітям на Донбас доставила Вінницька єпархія УПЦ

Продукти харчування та засоби гігієни, побутова хімія, питна газована вода, бронежилети, яблука, м’ясні вироби, кава від парафіян та благодійників, а також дитячі малюнки з Ситковецького інтернату, були передані бійцям, що знаходяться у с. Піски та с. Горняк (Евакуація-200).
У Красногоровці вінничани відвідали місцеву волонтерку Наталію Голубеву, котра опікується дітьми з прифронтової зони (понад 40 дітей). Їм були передані іграшки, консерви, яблука, засоби гігієни, солодощі та продукти харчування. Як завжди, передали допомогу й у Будинок Милосердя, що у с. Новомихайлівці.
Повернувшись додому, священики подякували від імені бійців, які знаходяться на сході та від мирних жителів, яким доставили допомогу, митрополиту Симеону, а також усім священикам і мирянам Вінницької єпархії, котрі долучилися до благої справи.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная раскрутка сайтов с гарантией результата Играть на лучшие игральных автоматах 777 на сайте онлайн казино Azino 777 Глава РПЦЗ путешествует по Крыму, который считает российским Эксклюзивные бонусы для геймеров, которые привыкли рисковать Тотал больше в футболе: Что это и как это влияет на игру?

Публикации