В мережі з’явився офіційний сайт СДМ 2019

03.08.2017 11:39 0

В мережі з’явився офіційний сайт СДМ 2019

За адресою www.panama2019.pa в мережі Інтернет від 31 липня діє офіційний сайт Всесвітнього Дня Молоді, який наприкінці січня 2019 року відбудеться в Панамі. Доступний п’ятьма мовами, сайт відкривається хронометром у зворотному напрямку, який показує кількість днів, годин і хвилин до початку молодіжного форуму.

При вході на сторінку відкривається стилізована графічна панорама пейзажів країни, на яких зображено гори, набережну, давні храми і сучасні хмарочоси, а також мости через славний канал, який з’єднує два океани. Над ними – тема зустрічі, що звучить: «Ось я, Слугиня Господня, нехай зі мною станеться за Твоїм словом».

Відеопослання Папи Франциска, яке було поширене у квітну неділю цього року, та запрошення пізнати країну, доповнюють основні секції сайту, який згідно із задумом його творців повинен послужити для інформування молоді всього світу про приготування та проведення СДМ і як платформа для спілкування. Останній день липня вибраний датою публікації сайту не випадково: саме рік тому, закриваючи зустріч, що відбувалася в польському Кракові, Папа Франциск оголосив про місце проведення наступної, обравши для цього Центральну Америку. Про це інформує радіо Ватикану.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Можно ли научиться делать подарки Створіть свій власний аромат: Набори для самозамісу рідин для вейпінгу Первый миллион в казино онлайн Лавина на сайте sherbanirada.poltava.ua Китайские бани – специфика воздействия и польза для организма Лучшие подарки для близких

Публикации