Рыба в манной крупе

Рыба в манной крупе

Рыба в манной крупе
Соблюдая пост, молимся перед: завтраком, обедом, ужином

Речную рыбу (можно и морскую) разделать на куски, обвалять в манной крупе, смешанной с небольшим количеством соли и перца. Обжарить на большом огне 3-5 мин.

На дно посуды выложить нарезанный отварной картофель (можно с пассерованным луком), сверху положить рыбу, добавить кипящей воды и на 5-6 минут поставить в духовку. Подавая на стол, блюдо посыпать свежей зеленью.

молимся после: завтрака, обеда, ужина

Рецепты
Рыба в манной крупе

Следующая новость
Предыдущая новость

У парламенті запропонували починати пленарні засідання з молитви «Отче наш» В УГКЦ вперше відбувається літня школа лідерів мирянських спільнот і рухів Архієреї Української та Польської Церков відвідали Волинь, аби підтримати парафію спірного храму Біля Полтави розташовано дитячий табір УАПЦ Мінюст затвердив положення про Душпастирську раду з питань релігійної опіки в пенітенціарній системі ккраїни

Публикации