Івано-Франківська митрополія УГКЦ і журналісти заснували щорічний творчий конкурс з утвердження духовно-моральних цінностей

20.12.2017 21:04 6

Івано-Франківська митрополія УГКЦ і журналісти заснували щорічний творчий конкурс з утвердження духовно-моральних цінностей

Започатковуючи цей конкурс, який приурочено до дня проголошення і утворення Івано-Франківської митрополії УГКЦ (13 грудня 2011 р.), митрополит Володимир наголосив, що метою його проведення є заохочення журналістів до утвердження духовних і моральних цінностей у житті сучасної людини, сім'ї та суспільства.
Затверджено Положення про конкурс та склад його комісії. Митрополичою премією відзначатимуть оригінальні творчі набутки журналістів, опубліковані (оприлюднені) впродовж двох останніх років у засобах масової інформації, а також ті, що вийшли окремими виданнями й утверджують високі гуманістичні ідеали, сприяють духовному становленню суспільства, показують історичні віхи розвитку Церкви, професійно та неупереджено висвітлюють питання міжконфесійної злагоди.
Цьогорічний конкурс проводиться у двох номінаціях: окремо для журналістів церковних і окремо для журналістів світських ЗМІ. Ухвалу про визначення лауреата буде виносити комісія таємним голосуванням її буде затверджувати архієпископ і митрополит Івано-Франківський УГКЦ. Після цього вона буде оприлюднена у засобах масової інформації області до 31 грудня поточного року. Журналістам, удостоєним премії, будуть вручені Дипломи та грошові винагороди (один переможець від церковних та один від світських ЗМІ отримають по 5 000 гривень). Про день вручення премій буде повідомлено згодом.
Матеріали на здобуття премії просять надіслати до 22 грудня цього року на адресу: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 64, Архиєпархіальне управління УГКЦ з поміткою «На Митрополичу премію».
З «Положенням про обласний щорічний творчий конкурс на Митрополичу премію» можна ознайомитися на офіційному сайті Івано-Франківської Митрополії УГКЦ.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Минеральные удобрения для цветоводства и сельского хозяйства Официальный дилер Тайота в Киеве Хороший массаж по доступной цене Законное изготовление штампов и печатей в Украине Playson підкорює піски Стародавнього Єгипту з 9 щасливими фараонами

Публикации