Єпископ УПЦ МП представляв Російську Церкву на Міжпарламентській Асамблеї Православ'я

21.06.2019 15:39 0

Єпископ УПЦ МП представляв Російську Церкву на Міжпарламентській Асамблеї Православ'я

На засіданнях Міжпарламентської Асамблеї Православ'я, яка з гучними скандалами пройшла у Грузії, представників УПЦ (МП) у програмі позначили як членів Російської Церкви. Про це в ексклюзивному коментарі Cerkvarium повідомив голова української делегації у МАП народний депутат Віктор Єленський.

«Окрім офіційної делегації від нашої країни, були також присутні запрошені гості: єпископ Віктор (Коцаба) з УПЦ (МП) та народний депутат Вадим Новінський. Проте Коцаба у програмі фігурував, як єпископ Російської Церкви, а Новінський попри статут парламентаря не входив до офіційної української делегації». - зазначив Єленський.

Єпископ Віктор (Коцаба) - голова представництва УПЦ (МП) при міжнародних організаціях.. Є постійним учасником різноманітних міжнародних конференцій, круглих столів та експертних нарад, на яких розповідає про «гоніння» та «переслідування» УПЦ (МП).

Коцаба_список.jpg

Як РІСУ інформувала, під час засідання Міжпарламентської Асамблеї Православ'я виник скандал, який призвів до серйозної політичної кризи у Грузії та багатотисячних протестів у Тбілісі. Також під час засідання Асамблеї стався конфлікт між українською та російською делегаціями, у наслідок чого очільник української делегації народний депутат Віктор Єленський вимушений був покинути Асамблею та перемістись на тимчасове перебування до Посольства України у Грузії.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/76230/

Следующая новость
Предыдущая новость

Изготовление бумажных пакетов с логотипом Рэп-группа "Gospel Рeople" выступит на христианском фестивале в Херсонской области Соборы и церкви в Карпатском крае Новенький Nissan X-trail Hybrid − лучшее семейное транспортное средство Мульчирование: преимущества и специфика технологии

Публикации