Єпископ УПЦ КП і представники місії ОБСЄ оговорили питання співпраці

11.11.2017 1:23 21

Єпископ УПЦ КП і представники місії ОБСЄ оговорили питання співпраці

На зустрічі були присутні спостерігач із Ірландії – Джон Хант, представник місії із Італії – Джорджіо Зельковіч та перекладач Анатолій Козак.
Під час зустрічі обговорювались питання співпраці представників моніторингової місії в Україні із духовенством та мирянами Коломийської єпархії, реалізації спільних проектів, які зменшуватимуть напруження та сприятимуть становленню миру, стабільності та безпеки в регіоні.
Єпископ Юліан розповів присутнім спостерігачам про ситуацію на території Коломийської єпархії та запевнив, що духовенство та вірні увіреної йому єпархії завжди займають правову та виважену позицію у вирішенні конфліктних ситуаціій.
На завершення представники спеціальної моніторингової місії висловили вдячність керуючому Коломийською єпархією за насичену та плідну розмову й активне сприяння в реалізації програм спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чем онлайн слоты Gaminator покорили сердца многомиллионной аудитории игроков? Матрасы для детей Бесплатный сайт Igra Slot - игровой ассортимент, с которым можно познакомиться в бесплатном формате Український католицький університет проводить краудфандингову кампанію на підтримку Центру підприємництва Деньги на карту в течение 15 минут

Публикации