Єпископ УПЦ КП прочитав військовим лекцію про гріх самогубства

04.09.2017 13:17 15

Єпископ УПЦ КП прочитав військовим лекцію про гріх самогубства

Під час розмови були розглянуті різні аспекти теми, починаючи з причин самогубства, умов, думок, внутрішнього світу людини та байдужості людей до проблем оточуючих. Також були приведені приклади з життя, церковних книг, алегоричних образів, філософічних розповідей та багато іншого.
Єпископ УПЦ КП прочитав військовим лекцію про гріх самогубства
Гвардійці серйозно поставились до тематики зустрічі та активно брали участь, щоб якнайкраще розібрати насущне питання. «Найчастіше людям байдуже на усі проблеми, поки це не торкнеться їхнього власного життя, – прокоментував старший солдат Сергій Бурий. – І саме ця загальна байдужість приводить навіть найсильніших людей до непоправних помилок».
Наприкінц присутні поділились своїми враженнями, своїми історіями та подякували гостям за цікаву зустріч. «У житті кожної людини може статися якась трагедія, – зазначив капелан частини отець Віктор. – І нам важливо, щоб ці люди, не дивлячись на усі проблеми, пам’ятали, що вони не одинокі і що вихід завжди знайдеться».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Реклама и эффективное развитие интернет ресурсов Женские леггинсы по лучшей цене Офисная мебель – комплексные решения от компании Григ У Криму священик УПЦ благословив російських окупантів "на захист державного кордону РФ" Красивые и качественные ножи от бренда Arcos

Публикации