Єпископ УПЦ КП благословив випускників Морехідного коледжу Одеської морської академії

03.07.2018 17:14 6

Єпископ УПЦ КП благословив випускників Морехідного коледжу Одеської морської академії

Коледж, заснований в 1944 році, єдиний в Україні морський навчальний заклад, який здійснює підготовку командних кадрів плавскладу середньої ланки і перш за все для днопоглиблювального флоту: судноводіїв-багермейстерів і суднових механіків, які обслуговують і експлуатують спеціалізовані днопоглиблювальні снаряди, що становлять основу технічного флоту.
Перед благословенням єпископ Павло звернувся до курсантів-випускників зі словами вітання та настанови, а також подякував педагогам та батькам випускників за підтримку протягом навчання у коледжі.
Архіпастиря супроводжували секретар єпархії протоієрей Теодор Оробець та клірик кафедрального собору Різдва Христового протоієрей Андрій Волошин.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Виды отчетов по практике: студентам на заметку Быстрый, недорогой и качественный ремонт холодильников в Днепре УПЦ предостерегает от новой ереси — культа архимандрита Рафаила (Бараника) Адвокат по разводам: как правильно выбрать специалиста и не допустить ошибку? В Одесі священик УПЦ КП взяв участь у презентації фотовиставки та книги «Якби не війна»

Публикации