Єпископ УГКЦ став почесним членом Спілки української молоді (СУМ) в Австралії

07.08.2019 19:20 0

Єпископ УГКЦ став почесним членом Спілки української молоді (СУМ) в Австралії

Правлячий єпископ Мельбурнської єпархії святих Петра і Павла Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Петро Стасюк став почесним членом Спілки української молоді (СУМ) в Австралії. Про це йдеться на сайті СУМ.

Пленум Крайової Управи Спілки Української Молоді в Австралії прийняв рішення надати єпарху для українців-католиків в Австралії, Новій Зеландії та Океанії владиці Петру (Стасюку) звання «Почесний член СУМ в Австралії», - сказано у повідомленні.

«Мали за велику честь формально ратифікувати пропозицію осередку СУМ в Мельбурні на визнання довголітнього головного капелана СУМ, владики Кир Петра Стасюка, як Почесного члена СУМ в Австралії», – повідомили в Крайовій Управі СУМ в Австралії.

Її голова друг Андрій Дума подякував владиці Петру за його довголітню працю для СУМ та української молоді загалом.

Також члени СУМ відбули Архиєрейську Літургію в Катедрі Української Греко-Католицької Церкви святих Петра і Павла в Мельбурні, по завершенні якої архиєрей привітав сумівців та висловив признання та подяку за пророблену працю в рядах Спілки Української Молоді, на церковній ниві та в житті української громади.

Спілка Української Молоді (СУМ) — громадська організація, яка об'єднує українську молодь на добровільних засадах та виховує свідомих, чесних і працьовитих громадян, відданих українців-державників, що виробляють світогляд на національно-християнських традиціях та ідеалах, виплеканих українською нацією протягом століть.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/76773/

Следующая новость
Предыдущая новость

Капи на зуби або металеві брекети: що обрати? Лучшие подвесные потолки Оригинальные швейцарские часы от проверенных брендов Надежная и стильная Toyota – лучший выбор для города Практичные и качественные шкафы-купе от производителя

Публикации