Єпископ УГКЦ освятив новий храм на Київщині

27.11.2018 8:09 3

Єпископ УГКЦ освятив новий храм на Київщині

«Сьогодні ми освятили цей, може, скромний дерев’яний храм на честь і славу святого архистартига Михаїла. Бо чомусь вибрано покровителем цього села архистратига Божого. Мабуть, хотів він тут з вами бути, вас боронити і за вас заступатися та молитися. Справді, невимовно тішуся тою великою Божою добротою, заступництвом і посередництвом святого архистратига Михаїла, що нарешті ми з того темного вестибюлю, з того, з якого починали, молимося у світлому, дерев’яному «екохрамові», який пахне нашою карпатською живицею, який дихає духом карпатських гір, смерек і теж щось нам має сказати», - зазначив владика.
Владика побажав місцевим вірянам, щоб нікому не забракло тої радості, про яку каже Господь: радійте, що імена ваші записані на небі: «Ходіть до Церкви з любові до Бога, не зі страху перед карою, перед нещасливою вічністю. Любіть Бога, бо Він перший полюбив усіх нас відвічною любов’ю. Культивуйте цю любов як добре насіння на доброму українському ґрунті. Справді, перемагайте зло глобальне, яке сьогодні є в Україні, тут, у себе в селі через власну любов, через позитивну мотивацію. Перестаньмо нарікати, перестаньмо судити і критикувати всіх. Справді зробімося народом позитивним, добрим, світлим і ясним. І ця світлість і ясність неодмінно пошириться на всю Україну, на всю нашу Церкву, на кожному християнську душу».
Після вручення подячних грамот відбулося освячення хреста і мирування всіх вірних.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стартовала регистрация на международный форум «Реформация массовых коммуникаций» в Киеве Ассортимент игровых машин на любой вкус Играть на популярных игральных слот аппаратах в интернет казино Love vulkan Эффективное лечение алкогольной и наркотической зависимости Заказать вскрытие замка в Киеве

Публикации