Єпископ УГКЦ відвідав лікарню швидкої допомоги

06.03.2018 14:30 6

Єпископ УГКЦ відвідав лікарню швидкої допомоги

Під час проповіді він зазначив: «Дуже часто ми, будучи здоровими, не помічаємо скільки недужих та потребуючих людей знаходиться серед нас. Побачити та відчути це є можливим, перебуваючи тут, в лікарні – серед вас».
На завершення зустрічі владика подякував усім присутнім: працівникам за їхню жертовність під час сумлінного виконання своїх обов’язків; недужим за те, що терплячи біль та страждання, залишаються відданими Богу та щиро моляться за одужання. Також владика Володимир подякував медичним капеланам лікарні – о. Івану Кушнірецькому, який виконує свої душпастирські обов’язки від заснування каплички та о. Степану Шафрану за те, що вже багато років сумлінно та самовіддано допомагає недужим знайти у своєму житті Бога.
Отець Андрій Корчагін, декан Шевченківського деканату ЛА УГКЦ та настоятель Церкви свщмчч. Віри Надії і Любові та їх матері Софії погодився продовжити душпастирську опіку над недужими та персоналом цього медичного закладу.
Головний лікар Оксана Миколаївна Воробель провела екскурсію по лікарні та запропонувала багато ініціатив, які допомогли б в майбутньому налагодити добру співпрацю між Церквою та цією медициною установою.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Что такое гипноз: правда и мифы Мгновенное получение кредита в Украине Бесплатные игровые автоматы в казино Услуги бюро переводов - как выбрать партнёра на данном рынке рассказывает бюро переводов InTime Общественная деятельность Юрия Крука

Публикации