Єпископ УГКЦ виступив перед студентами Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій

13.03.2018 15:25 12

Єпископ УГКЦ виступив перед студентами Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій

Також на зустрічі був представлений душпастир університету – капелан Центру студентського капеланства Львівської архієпархії о. Роман Довгань.
Говорили на зустрічі про дружбу з Богом і закоханість, про сповідь як терапію, про сором і страх перед сповіддю як інструменти сатани, про відокремлення держави від Церкви, чому студентів мало в храмах і як знайти підхід до молоді в цій ситуації. Студенти виокремили декілька тез владики Володимира, які, на їхню думку, обов’язково стануть у пригоді кожному: обійми – розмір універсальний і всім підходить; бути людиною вчимося до кінця життя; перше право студента чи учня – всього не знати, але привілей – навчатися; право людини робити помилки, але привілей – виправити їх; коли щось болить, то «може перейде», але рана захована гниє поки її не вилікують.
Організатори зустрічі заохочують студентів і надалі не пропускати можливості збагачуватися духовно разом із капеланами та душпастирями в університетах, гуртожитках і храмах.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Продажа и покупка картин художников Країна чудових краєвидів, тюльпанів та сирів запрошує вас на навчання Клуб Вулкан 24 — отзывы реальных игроков Біля Полтави розташовано дитячий табір УАПЦ Самые красивые соборы Европы: когда можно будет их посетить

Публикации