Єпископи УПЦ КП та РКЦ відвідали Богодухівський дитячий будинок

10.08.2018 20:24 9

Єпископи УПЦ КП та РКЦ відвідали Богодухівський дитячий будинок

Гості поспілкувалися з колективом та вихованцями закладу та взяли участь у відкритті дитячого відділення інтернату після ремонту.
Юлія Світлична подякувала за допомогу всім міжнародним партнерам та благодійним організаціям, які долучилися до проведення ремонтних робіт у закладі, та запевнила, що робота із залучення такої допомоги триватиме. Слова подяки всім учасникам процесу виказав і міністр соціальної політики України.
Протягом останніх двох років у Богодухівському дитбудинку-інтернаті провели суттєві відновлювальні роботи за допомогою Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), БФ «Допомога – це я», БФ «Омріяна країна».
Зараз у інтернаті проживають 120 вихованців – 61 дитина віком від 4 до 18 років та 59 осіб молодіжного відділення (від 18 до 35 років). 25 дітей – сироти або позбавлені батьківського піклування. Про вихованців піклуються 147 працівників закладу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Что ждет человека после Смерти? Комплексный подход к решению проблем со здоровьем Сотни видов напольного покрытия от мировых брендов Toyota Prado с новыми функциями для вашего удобства и функциональности Зеркало казино Вулкан 777

Публикации