Єпископи РКЦ в Україні закликали вірних підписати петиції проти пропаганди гомосексуалізму

28.03.2018 10:03 9

Єпископи РКЦ в Україні закликали вірних підписати петиції проти пропаганди гомосексуалізму

Єпископи Римо-Католицької Церкви в Україні, які 27 квітня зібралися на 50-те пленарне засідання, висловили глибоку стурбованість зростом впливу ґендерної ідеології в нашому суспільстві. В зв’язку з цим владики закликали вірних РКЦ в Україні підписати петиції про заборону пропаганди гомосексуалізму.

«Згадані петиції зареєстровані на сайтах Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України за наступними посиланнями:
• до Президента України: https://petition.president.gov.ua/petition/42484;
• до Верховної Ради України: https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/3070
• до Кабінету Міністрів України: https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1462
Заохочуємо усіх душпастирів, настоятелів парафій організувати збір підписів в своїх парафіях. Для цього слід зробити декілька кроків:
1. змобілізувати волонтерів, які матимуть з собою мобільний інтернет (смартфон, планшет з 3G інтернетом) і зможуть допомогти у підписі петицій усім бажаючим, зокрема людям літнього віку.
2. організувати підписи петицій у найближчі неділі.
3. до нашого звернення додаємо посилання на інструкцію як реєструватися та підписувати петиції:
https://docs.google.com/document/d/1bETeaAYlVlYodqu9NuTt2JlRBcrCvNHhasVKp_S9Tqs/edit», - йдеться у зверненні римо-католицьких владик.

Єпископи також закликали вірних вийти на Всеукраїнський марш на захист сімейних цінностей, який відбудеться 2 червня у м. Києві. Проц е інформує КМЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/rcc_in_ukraine/70610/

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный ремонт обуви Здоровье всей семьи: пресс для яблок и вакууматоры для дома Новогодние игрушки и украшения Где и как можно быстро получить медицинскую справку 026/у? Покупайте серебряные крестики онлайн

Публикации