Єпархії УПЦ приєдналися до святкування Дня Конституції України

02.07.2018 14:43 12

Єпархії УПЦ приєдналися до святкування Дня Конституції України

З благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, благочинний храмів I-го Одеського округу протоієрей Павло Поліщук разом з керівниками області та міста взяв участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. Днем раніше отець Павло разом з благочинним храмів Таїрівського округу протоієреєм Володимиром Терлецьким долучилися до урочистих зборів з нагоди святкування Дня Конституції України, яке пройшло в Одеському національному академічному театрі опери та балету.
Також 27 червня, з благословення митрополита Миколаївського і Очаківського Питирима, протоієрей Петро Струкало і протоієрей Валерій Голуб взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Конституції в Миколаївському академічному художньому російською драматичному театрі.

Єпархії УПЦ приєдналися до святкування Дня Конституції України

Того ж дня, з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, клірики Ужгородського міського та районного благочинь відвідали урочисті заходи до Дня Конституції України. Разом з представниками влади та громадськості священики поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку на Народній площі, а також пройшли урочистою ходою до пам’ятника президенту Карпатської України Августину Волошину, де теж поклали квіти.
26 червня, з благословення керуючого єпископа Луцього і Волинського Нафанаїла, представники єпархії взяли участь в урочистостях до Дня Конституції, які були організовані в Луцьку біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Рыба под маринадом классический рецепт минтай Золотые россыпи игровых автоматов Пирамиды Каким должен быть профессиональный массажный стол? На Прикарпатті селяни звинувачують священика УПЦ КП у крадіжці 700 тис. грн Твойслот как один из информационных азартных ресурсов

Публикации