Єпархія УГКЦ влаштувала футбольний турнір

15.08.2017 21:31 0

Єпархія УГКЦ влаштувала футбольний турнір

У турнірі взяли участь шість команд з парафій: Архистратига Михаїла (с. Лнівці), Різдва Святого Івана Хрестителя (м. Борщів), церква Успіння Пресвятої Богородиці (с. Гермаківка), Зачаття Св. Івана Хрестителя (Королівка-Стрілківці), Архистратига Михаїла (с. Пишчатинці), Архистратига Михаїла (смт Мельниця-Подільська).
Змагання розпочалися молитвою, відтак прозвучав гімн України. Футбольному турніру передували численні тренування та навчально-виховні бесіди священиків з дітьми на духовну тематику. Юні футболісти з задоволенням відвідували кожну таку зустріч, незважаючи на примхи погоди. Чемпіонат став святом не лише для спортсменів, а й для їхніх батьків, друзів та всіх шанувальників футболу.
Перемогу здобули юні футболісти з міста Борщова, однак грамоти і медалі отримали всі учасники турніру .
По завершенні урочистостей з нагоди нагородження о. декан Михайло Грицьків привітав усіх дітей зі святом та висловив надію, що вони не будуть забувати молитися та відвідувати Церкву.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бесплатный сайт Igra Slot - игровой ассортимент, с которым можно познакомиться в бесплатном формате Мужские кожаные сумки – удобство и стиль Электронные весы от Веспрома – качество и надежность Качественный пенопласт от производителя Священики УПЦ освятили місце під пам’ятник десантникам

Публикации