Японського економіста, охрещеного в УПЦ КП, нагородили орденом за підтримку помісної Української Церкви

14.06.2018 18:13 33

Японського економіста, охрещеного в УПЦ КП, нагородили орденом за підтримку помісної Української Церкви

У зустрічі також взяли участь президент Національної академії державного управління при Президентові Україні Василь Куйбіда та екс-командувач військово-морських сил України, голова Конгресу громадянського суспільства України Борис Кожин.
Предстоятель Київського Патріархату за заслуги з відродження духовності, підтримку помісної Української Православної Церкви та благодійну діяльність нагородив японського науковся орденом святого архістратига Михаїла.
"Я радий, що ви православний християнин і прийняли хрещення у нас у Володимирському соборі й ми з вами вже зустрічаємося не вперше. Дуже важливо в цей час, що між Україною і Японією хороші відносини і не лише суто дипломатичні, а й співпрацюємо в житті", – сказав патріарх Філарет.
Борис Кожин висловив подяку патріарху Філарету за активну діяльність на благо України та українців й вручив нагороду "Слава Військово-Морських сил України".
Також учасники зустрічі обмінялися пам’ятними подарунками.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Надмогильні плити від професійних майстрів Лучшие виртуальные развлечения Мотоблок - верный друг и помощник в хозяйстве Трактование и значение сна для человека На Івано-Франківщині мешканці за підтримки духовенства протестують проти відкриття наркологічної клініки

Публикации