Як протидіяти корупції навчають священиків УГКЦ

24.04.2018 14:43 6

Як протидіяти корупції навчають священиків УГКЦ

18-19 квітня в м. Самбір та м. Дрогобич (Львівщина) відбулися формаційні зустрічі для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, які провадив голова Центру протидії корупції УГКЦ Петро Дарморіс.

За повідомленням Департаменту інформації УГКЦ, учасників семінару привітав владика Григорій (Комар), Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Під час зустрічей-тренінгів учасники ґрунтовно аналізували різні форми корупції, зосереджувалися над біблійними уривками, які засуджують різні прояви цього гріха та над вченням Церкви щодо цього явища.

Особливу увагу було приділено душпастирському служінню священиків та їх місії у протидії гріхові корупції. Загалом, участь у тренінгах взяли понад 200 священиків єпархії. Подібні ж зустрічі відбуватимуться надалі для священиків кожної єпархії та екзархату УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/70926/

Следующая новость
Предыдущая новость

Самая вкусная пицца в Киеве с доставкой Качественные металлопластиковые окна от бренда Rehau Массаж, а также обучение технике Цигун в Одессе Автомобильная заправочная станция на погранпереходе «Котловка» Профессиональный ведущий на праздник

Публикации