«Якісне мило з ароматом добра» - ініціатива греко-католиків на Полтавщині

25.09.2019 21:22 3

«Якісне мило з ароматом добра» - ініціатива греко-католиків на Полтавщині

Днями парафія Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ у Лубнах розпочала нову соціальну справу — миловаріння, головною метою якої є залучати волонтерів, соціально активну молодь до спільної праці, спілкування з дітьми з особливими потребами й тими, що перебувають у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

«Цього року наша релігійна громада брала участь у навчанні на тему соціального служіння у громадах. Кульмінацією цього навчання було написання соціального проєкту, грантової заявки, яку ми виконали і отримали підтримку у реалізації нашого задуму, так званого соціального підприємництва для соціального служіння у м. Лубни. Отже, тепер ми варимо якісне натуральне, гарне, оригінальне мило «з ароматом добра», а вилучені кошти будуть використані на добрі справи!» - зазначають ініціатори миловаріння.

Вони просять підтримати цю добру справу і придбати мило, яке вперше було представлене для реалізації на святковому ярмарку 22 вересня у центральному парку м. Лубни.

«Це буде корисно для вас, приємно для нас і милосердно до оточуючих, які потребую нашого добра», - наголошують парафіяни.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/charity/77264/

Следующая новость
Предыдущая новость

Онлайн против наземных казино - преимущества Профессиональная уборка квартир и помещений в Питере В якій валюті зберігати заощадження у 2018 році? Подарунок на добру згадку з гравіруванням Большой выбор красивых и долговечных кроваток в интернет-магазине detyam-shop.com.ua

Публикации