Чернівчани просять відреставрувати костел Пречистого Серця Ісуса

14.07.2019 11:21 3

Чернівчани просять відреставрувати костел Пречистого Серця Ісуса

Чернівчани зареєстрували петицію з проханням відреконструювати костел Пречистогоого Серця Ісуса. Про це повідомляє СvNews.

«Іноземним туристам буквально мову відбирає, коли вони бачать наш розвалений храм, який руйнується з року в рік з байдужим відношенням міської влади.

Питання реконструкції храму гостро стоїть на часі, і на мою думку для рішення цієї проблеми мють скоординувати зусилля, як міське ,так і обласне керівницто. Доцільно було б залучити крім бюджетних коштів, також міжнародні фонди та організації (Європейський банк реконструкції та розвитку "ЄБРР", Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) ,чиї профінансовані гранти і проекти для України , міське керівництво, грубо кажучи "проспало". Також можливе залучення урядової допомоги, допомоги благодійних фондів, волонтерів ,благодійних внесків, краудфандингових платформ ( як це було з Підгорецьким замком) Прошу не залишатись байдужими стосовно питання збереження культурної спадщини рідного міста», - зазначив автор петиції.

На сьогодні петиція назбирала 207 підписів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/inheritance/76499/

Следующая новость
Предыдущая новость

Фурнитура для стеклянных дверей и душевых кабин Лучшая офисная мебель Промышленные и пищевые заливные формы из силикона Клуб Вулкан 24 — отзывы реальных игроков Адвентисты провели каникулярную школу в Харькове

Публикации