Через протести у Барселоні закрили храм Саграда Фамілія

19.10.2019 12:30 0

Через протести у Барселоні закрили храм Саграда Фамілія

Храм Святого Сімейства (Саграда Фамілія) закрили до кінця дня для відвідування через акції протесту в Барселоні.

Про це адміністрація храму написала в Twitter, повідомляє Вектор Ньюз.

«Через те, що група протестувальників зараз перебуває під храмом і блокує вхід, ми не можемо гарантувати, що гості зможуть його відвідати», – йдеться у повідомленні.

Невдовзі адміністрація пояснила, що відвідувачі храму поступово його покидають. У суботу Саграда Фамілія працюватиме у звичайному режимі.

Як відомо, у понеділок Верховний суд Іспанії засудив дев'ятьох лідерів каталонських сепаратистів від 9 до 13 років тюремного ув'язнення за їх участь у референдумі про незалежність у 2017 році. Максимальний термін ув’язнення, 13 років, отримав колишній заступник голови уряду Каталонії Оріол Жункерас – за підбурювання до заколоту та розтрату державних коштів.

Таке рішення спричинило протести. Мітинги каталонського каталонського руху традиційно були ненасильницькими. Аеропорт Барселони, другий за величиною в Іспанії, став центром протестів у понеділок.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/77506/

Следующая новость
Предыдущая новость

Всегда говори «Да» Поліція затримала капелана УПЦ КП у справі про напад на офіс проросійського телеканалу Информационный портал про Италию УКРИТА Выходные в Запорожье: самые необычные экскурсии Какие ледоходы рекомендуют старикам и женщинам?

Публикации