Центр студентського капеланства УГКЦ відкриває нові перспективи праці з дітьми на Донбасі

19.03.2018 13:52 3

Центр студентського капеланства УГКЦ відкриває нові перспективи праці з дітьми на Донбасі

5 березня волонтери разом із військовим капеланом отцем Віталієм Кестером – парохом храму Святого Миколая у м. Костантинівка Донецької області, побували в новоствореній парафії в м. Торецьк, де дослідили майбутнє місце праці з дітьми та молоддю.
6 березня учасників простору приймав Мирноград на чолі з отцем Іваном Василенком, протопресвітером Краматорського деканату, парохом храму Святих апостолів Петра й Павла. Поговорили про поле праці в цьому місті. Далі було знайомство з Новодонецьком та парохом храму Преображення ГНІХ отцем Степаном Попадюком. Третьою точкою відвідин було Добропілля.
Окрім цього, волонтери у Костянтинівці провели організаційну зустріч з начальником місцевого управління освіти Олею Барабаш. Результатом перемовин став спільний план співпраці під час великодніх свят та літніх канікул. У цьому плані передбачено створення волонтерської платформи для місцевої молоді.
Представники волонтерського простору DoBro запрошують до співпраці всіх небайдужих людей. На них чекають у Львові, в студентському храмі Блаженного Священномученика Олексія Зарицького (вул. Лукаша, 3а), а також у соціальних мережах Facebook (сторінка ЦСК s DoBro) та Instagram, де зможна знайти основну інформацію про діяльність волонтерського простору.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Свежий хамон и другие продукты на Фрешбазе Получение гражданства и вида на жительство в Украине Дипломная работа на заказ в Киеве Русский Вулкан лучшие онлайн слоты Igrosoft, Novomatic, NetEn Купить террариум можно и в интернет магазине

Публикации