Хіротонія нового єпископа-помічника Філадельфійської архиєпархії відбудеться у Львові

11.08.2017 21:57 0

Хіротонія нового єпископа-помічника Філадельфійської архиєпархії відбудеться у Львові

Архиєрейська хіротонія новопризначеного єпископа-помічника цієї архиєпархії о. Андрія Рабія відбудеться під час Архиєрейської Літургії з нагоди відкриття Синоду Єпископів УГКЦ у неділю, 3 вересня 2017 року, в архикатедральному соборі Святого Юра у Львові.

Головним святителем буде Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, а співсвятителями – владика Стефан (Сорока), Митрополит Філадельфійської архиєпархії, та владика Давид (Мотюк), Єпарх Едмонтонської єпархії в Канаді. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

«Наш Патріарх ласкаво погодився на пропозицію провести хіротонію в місті та країні, де народився і виріс владика-номінант, проживають його батьки, брат і родина. Це також відображає подвійне вкорінення владики-номінанта в культуру та традицію як України, так і Сполучених Штатів Америки, що є особливим даром для нашої Української Греко-Католицької Церкви. Нововисвячений владика Андрій одразу вперше візьме участь у Синоді Єпископів», − повідомляє рхиєпископ Стефан (Сорока), Митрополит Філадельфійської архиєпархії УГКЦ,

24 вересня 2017 року нововисвячений владика Андрій буде офіційно представлений у Філадельфійській митрополії під час Архиєрейської Літургії в Українській католицькій катедрі Непорочного Зачаття в Філадельфії.

Митрополит Стефан просить усіх молитися за владику-номінанта Андрія, «щоб Господь Бог допоміг йому виконувати справно його єпископське служіння».

Як ми повідомляли, 8 серпня 2017 року Святіший Отець поблагословив рішення Синоду Єпископів УГКЦ про призначення отця Андрія Рабія, протосинкела Філадельфійської архиєпархії УКГЦ у США, Єпископом-помічником цієї архиєпархії, надаючи йому титулярний осідок Германіціяни (Germaniciana).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

УАПЦ обіцяє перевірку продажу монастиря Выбор способа печати этикеток Запчасти на китайские автомобили Православный сайт со всей необходимой информацией Советы для любителей видеослотов

Публикации