«Хід історії не зупинити! Далі буде», - Петро Порошенко про визнання ПЦУ

08.11.2019 22:29 0

«Хід історії не зупинити! Далі буде», - Петро Порошенко про визнання ПЦУ

П’ятий президент України Петро Порошенко у своєму відеозверненні наголосив, що визнання Православної Церкви України Олександрійським Патріархатом, який є одним з найдавніших у світі, продовжує процес становлення незалежної Української Церкви і робить її сильнішою.

“Хід історії не зупинити! Незабаром після рішення Елладської Церкви Православну Церкву України визнав Олександрійський Патріархат. Це один з давніх патріархатів, другий після Вселенського. Ми дякуємо Олександрійській Церкві, Константинопольській Церкві-Матері, Елладській Церкві і всім, хто зробив і робить можливим впевнене становлення Української Церкви”, – наголосив Петро Порошенко.

”Незалежна Православна Церква України робиться сильнішою і міцнішою. Дует Путіна й Кирила не зупинить процесу її визнання усім світовим Православ’ям після того, як на початку цього року Його Всесвятість Патріарх Варфоломій дарував нам Томос. Далі буде”, – завершив промову Петро Порошенко.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/national_religious_question/77735/

Следующая новость
Предыдущая новость

Защити свой телефон от вирусов Куда поехать отдохнуть в России Как правильно выбрать фотографа для фотосессии на яхте? Отличная программа для дизайн-проекта комнаты Постельное белье Viluta – для соотечественниц, ценящих комфорт

Публикации