Християнський Фестиваль «Вітер На-Дії» запрошує до Львова молодь з усієї України

08.08.2018 18:54 0

Християнський Фестиваль «Вітер На-Дії» запрошує до Львова молодь з усієї України

Третій всеукраїнський Фестиваль «Вітер На-Дії» відбудеться 16 вересня у у центрі Шептицього УКУ. Цього року організатори очікують близько 5 тисяч учасників, серед яких молодь з усієї України.

Організовує Фестиваль Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом із Українським Католицьким Університетом за підтримки Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради.

Формат цьогорічного фестивалю суттєво відрізнятиметься від попередніх, зазначають організатори. Це не лише форум для зустрічі та спілкування християнської молоді, але й ресурс, який допоможе лідерам молодіжних організацій отримати інструменти для подальшої праці.

Протягом дня учасникам будуть запропоновані п’ять майданчиків (інтелектуальний, театрально-мистецький, духовний, музично-творчий, спортивний), які зберуть кілька десятків спікерів, серед яких відомі блогери, священики, волонтери, мадрівники, стартапери, соціальні підприємці, митці, спортсмени.

Денна сцена стане своєрідною платформою талантів.

З докладнішою програмою фестивалю, яка постійно доповнюється, можна ознайомитись на сайті Вітер На-Дії.

Розпочнеться Фестиваль Літургією у Храмі Святої Софії - Премудрості Божої, а завершиться маштабним вечірнім концертом за участі гуртів „Беz Обмежень“ і Kerygma Project.

Організатори готують безліч сюрпризів для учасників. Зокрема, серед зареєстрованих учасників буде розіграна путівка на Світовий день молоді у Панамі.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/72138/

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные и стильные очки по лучшим ценам Школьные рюкзаки и канцелярские товары оптом УПЦ КП заснувала три нові храми на Вінничині Как изменились футболки за время своего существования? Slots City – новый проект для украинских пользователей

Публикации