Хресний хід з нагоди 1030-ліття Хрещення Русі УПЦ (МП) проведе з 8-ма святинями

28.07.2018 2:26 0

Хресний хід з нагоди 1030-ліття Хрещення Русі  УПЦ (МП) проведе з  8-ма  святинями

Хресний хід від Володимирської гірки до Києво-Печерської лаври сьогодны очолять святині, ікони і мощі, пов’язані з ювілейною датою.

З нагоди 1030-ліття Хрещення Русі до Києва прибули вісім святинь: мощі святого рівноапостольного князя Володимира; мироточива глава священномученика Климента, єпископа Римського; стопа апостола Андрія Первозваного; ікона апостола Андрія Первозваного з часткою його мощей і Хреста, на якому він був розп’ятий; ікона Богородиці «Зимненська»; ікона з часткою мощей священномученика Володимира (Богоявленського); мощі великомученика Георгія Побідоносця; ікона з часткою мощей святого преподобного Серафима Саровського.

Керуючий справами УПЦ зауважив, що ці святині очолять Хресний хід та будуть доступні для поклоніння у Києво-Печерській лаврі.

«Ці святині будуть йти першими на нашому Хресному ході, вони очолять його. Коли ми прийдемо до Києво-Печерської лаври, почнеться всенічне бдіння, а ікони й святині будуть принесені в Трапезний храм, де знаходитимуться цілодобово. Для віруючих буде можливість і вночі, і вдень прийти й помолитися. Будуть звершуватися постійно богослужіння – акафісти й молебні», - підсумував керуючий справами УПЦ, повідомляє Центр інформації УПЦ (МП).

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/71966/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сильные впечатления оставляет игра в казино Кинг Быстрая доставка вкусных роллов и суши Подборка развивающих игрушек для детей возрастом 1 год Где занять денег онлайн? УГКЦ проводить «Козацький гарт» у виховних колоніях України

Публикации