Хресна хода УПЦ (МП) проходить спокійно, - МЗС

27.07.2018 15:23 15

Хресна хода УПЦ (МП) проходить спокійно, - МЗС

Святкування річниці Хрещення Київської Русі і хресна хода вірян Української Православної Церкви (Московського Патріархату) відбуваються спокійно. Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко на брифінгу, пише Інтерфакс-Україна.

"Фактів виявлення заборонених предметів не було, і взагалі все проходить спокійно", - сказав він.

Крищенко додав, що жодних правопорушень не зафіксовано.

Поліція перевіряє особисті речі і проводить поверхневий огляд пішоходів, які направляються до Володимирської гірки. За його словами, посилені заходи безпеки сприймаються спокійно.

Нагадаємо, 27 липня через святкування річниці Хрещення Русі з 11:00 до 16:30 перекриті вул. Трьохсвятительську (від пл. Михайлівської до пл. Європейської), Хрещатик (від вул. Михайлівської до пл. Європейської), Володимирський узвіз (від пл. Поштової до пл. Європейської), Паркову дорогу (від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), вул. Михайла Грушевського (від вул. Шовковичної до пл. Європейської).

В межах святкування річниці 27 липня віруючі УПЦ МП о 13:00 провели молебень на Володимирській гірці, потім запланована хресна хода до Києво-Печерської Лаври.

28 липня хресну ходу проведуть віряни УПЦ КП від Володимирського собору до Володимирської гірки, потім там відбудеться молебень. У поліції повідомили, що очікують в ці дні по 100 тисяч учасників заходів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/71974/

Следующая новость
Предыдущая новость

Гимнастические карематы и прочие товары для фитнеса и йоги Зеркало Вулкан 24 круглосуточный доступ к лучшим эмуляторам Оригинальные памятники в Запорожье: как подобрать дизайн надгробья для умершего близкого Отличные четки из натуральных материалов Советы для обретения счастья

Публикации