Храми Тернопілля позначили на інтерактивній мапі

21.12.2019 6:44 0

Храми Тернопілля позначили на інтерактивній мапі

Сакральні споруди Тернопільської області тепер можна знайти на інтерактивній мапі «Храми Тернопільщини». Публічний картографічний веб-додаток відображає розташування всіх храмів Тернопілля на одній електронній карті та доступний з будь-якого пристрою, під’єднаного до мережі інтернет. Карту розробили благодійний фонд MagneticOne.Org спільно з MagneticOne Municipal Technologies.

На карті відображено основну інформацію про церкви, собори, каплиці, монастирі, синагоги, які розташовані в межах області: адресу, дату спорудження, приналежність певній конфесії, фотографію. На мапу внесено дані про 667 церков, 91 костел, 27 каплиць, 14 монастирів, 11 синагог, 10 соборів, 4 святі місця.

Проєкт орієнтований на поціновувачів архітектури й усіх зацікавлених людей, які хочуть отримувати знання з історії з використанням інтерактивних технологій, – школярів, студентів, туристів.

Перейти на інтерактивну карту «Храми Тернопільщини».

Програму «Інтерактивна карта храмів Тернопільщини» реалізовують відповідно до наказу Управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей від 19.06.2019 р. №35-од «Про переможців конкурсу проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства на 2019 рік». Про це інформує Zbruc.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/temples_church_property/78250/

Следующая новость
Предыдущая новость

Поляки відреставрують низку архітектурних пам’яток Львова Игры в клубе Азино777 для настоящих ценителей риска Сервис бытовых услуг Master911 Как организовать детский праздник – руководство к действию Кардинал Леонардо Сандрі: «Любов до правди не дозволяє нам прийняти мовчання щодо ситуації в Україні»

Публикации