Хор Свято-Введенського монастиря УПЦ дасть у Києві благодійний концерт

29.03.2018 11:55 6

Хор Свято-Введенського монастиря УПЦ дасть у Києві благодійний концерт

Про авторку газети пишуть: «Вона вижила, хоча була за крок від смерті. А зараз вишиває ікони, які не відрізнити від живопису». Про себе художниця говорить так: "Я була вся поламана, повністю, від голови до ніг. За те, що Господь подарував мені життя, я можу Його прославити через свої руки, через свої картини".
Кожен, хто завітає на виставку до Музею-квартири В.С.Косенка також матиме нагоду послухати концерт чоловічого хору Свято-Введенського Київського монастиря «Αγία Δημητρα».
Цей професійний хоровий колектив вперше зібрався на репетицію 22 березня 2016 року. За цей час випустив три альбоми "Богородицу в песнех величаем", "Коляда" и "Да воскреснет Бог". Художній керівник та головний диригент Любов Онищенко є випускницею Житомирського музичного училища ім. В.С.Косенка та НМАУ ім. П.І. Чайковського. За два роки роботи створено 8 концертних програм.
Тісна співпраця колективу з відомими в Україні і Європі артистами та сучасними композиторами, серед яких київський композитор Леонід Правдін, істотно збагачує унікальний репертуар колективу.
У концерті прозвучать такі твори:
1. Отче наш. Муз. Л.Правдин 2. Оком благоутробным, Господи. Муз. И.Денисова 4. Разбойника благоразумного. Муз. А.Чесноков 5. Покаяния отверзи ми двери, Жизнодавче. Муз. А.Ведель 6. Душе моя. Муз.Котогаров 7. Молитва Ефрема Сирина «Господи и Владыко живота моего». Муз. Л.Правдин
Всі зібрані кошти спрямовуються на придбання реактивів для аналізатора (необхідний обстеження перед /після блока хіміотерапії) в Дитячому відділенні онкології Київської обласної клінічної лікарні (вул. Багговутівська, 1).
Оплата через сайт або додаток “Приват24” (якщо є картка Приват Банку):
На рахунок: 4731 2191 0973 5500 Отримувач: Васильєва Тетяна
Обов’яково зазначається прізвище та ім’я (призначення платежу- благодійний концерт).
Треба повідомити про здійснений платіж SMS повідомленням (сума+прізвище) за номером тел 0632634193 або через Facebook (Tatiana Vassilieva) для занесення до списку гостей.
Подія відбудеться за адресою: Київ, вул. Михайла Коцюбинського 9, кв. 4 (біля ст. метро «Університет»).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

В Івано-Франківську освятять першу церкву для дітей Интереснейшие и незабываемые развлечения! Які продукти посилюють чоловічі здібності Выгодная химчистка диванов на дому На Луганщині селяни звинуватили настоятеля 100-річної церкви в її руйнації

Публикации