Херсонській дівчинці-адвентистці дозволили не ходити в школу по суботах

26.09.2019 3:23 0

Херсонській дівчинці-адвентистці дозволили не ходити в школу по суботах

Незважаючи на те, що у 10-11 класах школи міста Херсона встановлено 6-денний навчальний режим, дочці пастора Церкви Адвентистів сьомого дня дозволили не відвідувати заняття по суботах, коли у адвентистів (народна назва - суботники) здійснюється головне Богослужіння тижня, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Адвентистів сьомого дня.

Батьки школярки вважають, що таке рішення адміністрації школи стало можливим після колективної молитви адвентистів.

"Моя дочка перейшла в 10 клас, і я зрозуміла, що треба йти в школу домовлятися про те, щоб в суботу вона заняття не відвідувала, - розповіла мати дівчинки. - Я була впевнена, що коли я поясню нашу ситуацію, моій дочці дозволять пропускати заняття у День Божий.

Спочатку я пішла до завуча і сказала, що в суботу ми відвідуємо церкву і не можемо приходити в школу. Вона відповіла, що "ви повинні добре подумати і вирішити для себе, що важливіше. Інакше вам доведеться переходити в іншу школу".

Я вирішила просити молитися про вирішення цього питання Церкву. Ми не хотіли переходити в іншу школу, так як чоловік - пастор, і вже доводилося міняти школи. 10 вересня я написала молитовне прохання у вайбер-групу "Мами в молитві". Попросила в конференції офіційний лист з проханням звільнити мою дочку від занять в суботу. Наступного дня пішла в школу, щоб залишити цей документ у секретаря. Але секретар сказала пройти до директора і все пояснити. У нас відбулася дуже спокійна розмова. Перша реакція директора: переходите в іншу школу, за 40 років роботи у мене перший такий випадок! Вона не знала, що робити. Бог дав мені мудрості і лагідності відповідати на всі її питання. Вона довго думала, мовчала, а я чекала її відповіді. Потім нарешті вимовила: «Гаразд, давайте спробуємо». Написала на заяві, що дозволяє не відвідувати заняття по суботах, крім того, не ставитимуть «н-ки» в журналі !!!».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/77259/

Следующая новость
Предыдущая новость

Международные эксперты высоко оценили финансовую разведку Украины, - Игорь Черкасский Руководство для Посетителей Участка Джиншанлин Великой Китайской Стены: Yaxell – японские ножи из дамасской стали Когда лучше стричься, чтобы иметь красивые волосы Благотворительный фонд Андрея Доценко

Публикации