Хадж до Саудівської Аравії здійснило майже 2,5 мільйона мусульман

11.08.2019 9:59 0

Хадж до Саудівської Аравії здійснило майже 2,5 мільйона мусульман

Цьогоріч до Саудівської Аравії, аби долучитися до так званого хаджу, приїхало майже 2,5 млн паломників.

Про це пише Укрвнформ з посланням на Xinhua та на дані Статистичного агентства Саудівської Аравії.

“Саудівська Аравія оголосила, що загальна кількість паломників досягла 2 489 206 осіб, що на 117 731 більше, ніж минулого року”, - зазначає агентство.

Переважна більшість паломників прибула до Саудівської Аравії з-за кордону, але близько 650 тис. осіб були громадянами Королівства.

“За даними статистичного агентства, кількість паломників чоловіків склала 1 385 234 осіб, а жінок - 1 104 172”, - йдеться у матеріалі.

Зазначимо, що п’ятиденний ритуал паломництва є релігійним обов’язком для кожного працездатного мусульманина, який може дозволити собі таку подорож хоча б раз у житті.

Більшість святих для мусульман місць знаходиться на території Саудівської Аравії, що сприяє становленню релігійного туризму, як однієї з основних галузей економіки королівства.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_holidays/76808/

Следующая новость
Предыдущая новость

Безопасный высококачественный гемблинг Что игорный бизнес дал государству в 2021 году и чего от него ожидать в 2022? Онлайн скупка антиквариата - классическое искусство в виртуальной эпохе Врач может понадобиться в любую минуту Виват-Украина - качественная наградная продукция для любого мероприятия

Публикации