Філія Міжнародного богословського адвентистського товариства тепер в Україні

29.08.2017 21:41 6

Філія Міжнародного богословського адвентистського товариства тепер в Україні

Процедура заснування складалася з підписання заяви між дванадцятьма учасниками. Документ підписали доктора теології та студенти магістерської та бакалаврської програми. Обрано керівництво у складі директора Фелікса Понятовського та секретаря В’ячеслава Корчука.
Місія філіалу направлена на:
Сприяння місцевому духовному спілкуванню та богословському діалогу, який підтримує вістку і місію Церкви адвентистів сьомого дня;
Підтримку позицій адвентистського богослов’я та тлумачення у місцевих умовах;
Забезпечення регулярних зустрічей для її членів на місцевому рівні;
Спонсорські симпозіуми та семінари;
Розширення членського складу;
Надання інформаційного бюлетеня (чи інших публікацій) для місцевих членів Спілки;
Підтримку віровчення Церкви адвентистів сьомого дня;
Розповсюдження на місцевому рівні ЖурналуАдвентистського Теологічного Товариства (JATS) та Перспективного Дайджеста (PD) та інших публікацій Товариства для його членів.
Необхідність створити платформу, яка б об’єднувала адвентистських богословів постала 25 років тому. Засновники вважають, що кожен пастор має бути водночас і богословом. Ларі Ліхтенвольтер надав англомовний ресурс Товариства www.atsjats.org, який накопичує 25-ти річний архів публікацій, відео-семінарів, подій та заходів.
Цей філіал має послужити об’єднуючою ланкою між освітніми ресурсами, які стануть доступними для місцевих громад і пасторів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как быстро и выгодно избавиться от отходов Мінюст затвердив положення про Душпастирську раду з питань релігійної опіки в пенітенціарній системі ккраїни Проектування будівель від фахівців Правильный подход к инвестициям Качественное тиснение для вашей поверхности

Публикации