Філософ, журналіст і священик презентують у Києві підручник "Філософія" для школярів

18.12.2017 21:11 9

Філософ, журналіст і священик презентують у Києві підручник

Учасники презентації:
Вахтанґ Кебуладзе, філософ і перекладач,
Юрій Макаров, журналіст,
Войчех Сурувка, римо-католицький священик, директор Інституту релігійних наук св. Томи Аквінського,
Олексій Сігов, редактор видавництва "Дух і Літера".
Філософ, журналіст, священик та редактор поговорять про те, навіщо видавати підручник з філософії, розрахований на учнів старших класів, в країні, де вивчення філософії не передбачено шкільною програмою.
"Філософія розвиває критичне мислення, надає глибокого сенсу спілкуванню, пробуджує смак до читання, тренує уяву та вчить дивуватись. У неї багато чеснот, та чи є для неї місце в сучасній школі і публічному просторі загалом? Автори прагнули не порушувати у підручнику питання, які варто спрямовувати до самих текстів. Розробляти власні питання — це те, що є найціннішим у філософуванні. У книжці не порушено надто багато питань. Тексти тут презентовано в такий спосіб, щоби дати читачам змогу самостійно порушувати питання і проблеми на рівні, що відповідає великій філософській традиції", — йдеться в анонсі.
Видання підготовлено спільно з Інститутом релігійних наук св. Томи Аквінського.
Адреса книгарні «Є»: м. Київ, вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54. Вхід вільний

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Подарунок на добру згадку з гравіруванням Двухъярусные кровати для детей на любой вкус и бюджет от производителя Казино Азино 777 приглашает играть и выигрывать Волонтери передали Святогірській лаврі 10 тон гуманітарної допомоги для переселенців Где заказать дизайн интерьера?

Публикации