Філарет нагородив офіцерів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

21.11.2018 1:00 3

Філарет нагородив офіцерів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Предстоятель Київського Патріархату напередодні свята – Дня десантно-штурмових військ нагородив орденом святого архістратига Михаїла генерала Збройних сил України, героя України, першого заступника командувача Десантно-штурмових військ Збройних Сил України Андрія Ковальчука; орденом святого архістратига Михаїла заступника командувача Десантно-штурмових військ з морально-психологічного забезпечення, полковника Станіслава Павлушенка.
"Найперше, я дякую Богові, що Він допомагає нам. Дякувати й вам, – захисникам нашої держави, нашої української землі, тому що подвиг у вас нелегкий" – сказав предстоятель УПЦ КП.
Також Філарет відзначив церковними нагородами й військових священиків.
У ці ж дні волонтерсько-капеланська служба Переяславської єпархії УПЦ Київського Патріархату з благословення свого правлячого архієрея митрополита Епіфанія, за його сприянням і особистою участю зробила чергову добру справу на підтримку родин загиблих українських воїнів. Шість родин Київщини, які потребують допомоги і опіки, отримали з рук владики Епіфанія і священика-волонтера Богдана Тимошенка цінні подарунки і фінансову допомогу. Благодійні кошти для родин Воїнів були зібрані українсько-грецькою громадою м. Сіднея (Австралія).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Что посмотреть в Керчи Вагонка из ольхи, сосны и липы в любых объемах с быстрой доставкой Сеялка точного высева - профессиональный инструмент для посева Cazino: правильный выбор онлайн казино - залог успеха Качественная и недорогая мебель для вашего дома

Публикации