Футбольний матч у Рівному між командами єпархії УПЦ КП і міськради зібрав більше 100 000 грн на лікування дітей

01.06.2018 13:53 15

Футбольний матч у Рівному між командами єпархії УПЦ КП і міськради зібрав більше 100 000 грн на лікування дітей

Метою цього благодійного заходу був збір коштів для родини трирічного Миколки Кирилюка, у якого вроджена вада розвитку центральної нервової системи та порушення функцій тазових органів. Хлопчик не ходить і потребує вартісної операції з фіксації спинного мозку, аби в подальшому не розвивалося викривлення хребта.
Також кошти збиралися і для вдови героя АТО Вікторії Лебедь, яка хвора на рак і сама виховує двох синів. У одного з них бронхіальна астма. Не зважаючи на це хлопчик з братом захоплюється футболом, любов до якого прищепив їм колись батько.
Відкривав благодійний матч ансамбль сучасного танцю «Едельвейс». Привітали команди архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук та голова Правління благодійної організації «Елеос-Рівне» протоієрей Василь Лозинський.
Після державного гімну України команди вийшли на футбольне поле. За рахунком у матчі перемогли міські обранці. Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, вітаючи гравців зазначив, що насправді це перемога усіх учасників. «Усі ми разом долучилися до хорошої справи. І я радий, що результат гри допоможе лікуванню двом родинам», – сказав владика.

Футбольний матч у Рівному між командами єпархії УПЦ КП і міськради зібрав більше 100 000 грн на лікування дітей

Збирали кошти впродовж усієї гри волонтери благодійної організації «Елеос-Рівне» УПЦ КП зі спеціальними скриньками, а також долучились місцеві благодійники: «Авіком-Рівне», «Рівненська фабрика нетканих матеріалів», мережа аптек «Віса», ТОВ «Рівень», «Сталь-М», торговий центр «Злата плаза», «Автоплюс», «Тепло Інвест Рівне», «Рівне борошно», «Інтербетон», будівельна компанія «Басів Схил», «PST Україна», будівельна компанія «Стоград», фітнес клуб «Фізіо Фіт», видавництво «Волинські обереги» та народний депутат України Юрій Вознюк.
Загальна сума від проведення благодійного футбольного матчу склала 105 тисяч гривень, які і були розділені між двома родинами.
Естафету благодійних футбольних матчів за участі збірної Рівненської єпархії УПЦ Київського Патріархату перейняла Рівненська районна державна адміністрація. Відтак, вже найближчим часом очікується гра між духовенством і депутатами Рівненського району.

Ощутите адреналин игры в казино pin.up 634 Казахстана. Заходите сегодня и получите бонус на старт!

Следующая новость
Предыдущая новость

Какие розетки и выключатели лучше для офиса Ритуальный транспорт в Киеве Модули Opencart Плагины Шаблоны для вашего сайта Автогражданка в электронном виде Який букмекер дає найкращий вітальний бонус в Україні?

Публикации