Форум Єдності Православних заявив, що Томос - єдино вірний і канонічний шлях до визнання ПЦУ

20.06.2019 15:29 0

У Києві 20 червня відбувся Всеукраїнський церковно-громадський форум Єдності Православних, який благословив Предстоятель ПЦУ Епіфаній. Форум відбувся одночасно з Собором УПЦ КП владики Філарета.

Як повідомив у Facebook релігієзнавець Олександр Саган, на Форумі йшлося про необхідність та важливість церковної єдності в умовах сучасної України, а також констатовано, що шлях, окреслений Томосом Константинопольської Матері-Церкви про автокефалію Православної Церкви України, є на сьогодні єдино вірним і канонічним, який приведе до визнання Православної Церкви України Помісною Церквою-Сестрою в сім’ї інших Помісних Церков.

На Форумі обговорено Комюніке, прийняте за результатами Всеукраїнської науково-практичної конференції «Православна Церква України – всеправославне визнання та міжнародна суб’єктність». Форум також дав оцінку викликам, які сьогодні стоять перед єдністю православ’я в Україні. Проведення Форуму відбулося з благословення Предстоятеля ПЦУ Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Епіфанія.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/76219/

Следующая новость
Предыдущая новость

Igra-Slot - сайт, где осуществляются желания при игре в бесплатные видеослоты Надмогильні плити від професійних майстрів Свои услуги предоставляет специалист по ремонту паркетных покрытий Быстрые кредиты онлайн Превосходства микрокредита онлайн в Украине

Публикации