Фестиваль “ТВОЯ ПАСХА fest” у Києві запрошує 8 квітня киян та гостей міста

04.04.2018 4:33 12

Фестиваль “ТВОЯ ПАСХА fest”  у Києві запрошує 8 квітня киян та гостей міста

У неділю, 8 квітня, о 16:00 у Києві на Михайлівський площі за підтримки Міністерства Культури України та КМДА відбудеться урочисте відкриття Столичного святкового Пасхального Фестивалю “ТВОЯ ПАСХА-FEST”!

Пасхальний фестиваль “ТВОЯ ПАСХА fest” - це благодійна ініціатива громадського руху “ЖИВИ” в партнерстві з громадськими організаціями та волонтерами за підтримки КМДА.

«Наша мета — подарувати українським сім'ям почуття світлого свята, прекрасного відпочинку та об'єднатися навколо християнських цінностей та культури благо чинності», - говорять організатори.

В ПРОГРАМІ:

Концертна програма “Великоднє сяйво!” за участю народних та заслужених артистів України, колективів та дитячих ансамблів

Флешмоб «Зустрічаймо Царя!”

Театралізоване дійство

Великодній молебен за участю католицьких, православних та протестантських священників

Благодійний великодній ярмарок

Великодні фотозони та інсталляції

Інтерактивна програма для дітей та сімей

Солодка вата, аквагрим, батут — безкоштовно*

Організатори та партнери:
МГО "ЖИВИ", Альянс "Україна за сім'ю", Асоціація "Поклик", Асоціація "Емануїл", МБФ "Життя з надлишком", Театр юного актора.

Фестиваль має намір подарувати українським сім'ям почуття світлого свята, прекрасного відпочинку та об'єднатися навколо християнських цінностей та культури благочинності.

Захід проходитиме за участю громадських та благодійних організацій, відомих артистів та діячів культури.

У святковому костюмованому флеш-мобі за участю живого віслюка та акторів можна буде побачити весь сенс Пасхи за декілька хвилин.

Прозвучить Великодній молебень за участю католицьких, православних та протестантських священників.

Завершить Фестиваль святковий концерт “Великоднє cяйво”. Додаткова інформація за тел: +38 050 42 02 97 та E-mail oksamita@gmail.com.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/70686/

Следующая новость
Предыдущая новость

Веселые приключения с Crazy Monkey на портале ArvadaCasino Лазерные станки для любых целей Тонометры позаботятся о вашем здоровье Приятное времяпровождение с огромнейшим количеством подарков и призов Каталог футболок с огромным списком рисунков

Публикации