Фейк від Лаврова: "США тиснуть на Православні Церкви, щоб ті визнали ПЦУ"

03.10.2019 21:24 0

Фейк від Лаврова:

2 жовтня міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, виступаючи на XVI щорічному засіданні міжнародного дискусійного клубу “Валдай” заявив, що США “чинять тиск на православні Церкви на Близькому Сході і в Північній Африці, вимагаючи від них визнати нову церковну структуру в Україні. Про це пише УНН з посиланням на агентство ТАСС.

“Поки ніхто з православних Церков не визнав ці рішення (про створення ПЦУ), абсолютно заполітизовані з відомих причин, — зазначив Лавров. — Ми знаємо напевно, що американці тиснуть на православні Церкви і на Близькому Сході, і на півночі Африки, і коли не бачать добровільного бажання підкоритися, намагаються загрожувати і навіть розколювати окремі православні Церкви”.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/international_relations/77340/

Следующая новость
Предыдущая новость

Ставки на киберспорт – спортивное событие, которое стоит вашего внимания Актуальные новости из Узбекистана и всего мира Где купить православные четки из настоящего камня? Хотите купить пластиковые окна в Одессе? Обращайтесь в компанию «Алиас-Одесса»! Оперативные услуги ритуальной компании в Москве

Публикации