У четвер нардепи голосуватимуть за "подвійне" державне святкування Різдва

13.11.2017 16:47 9

У четвер нардепи голосуватимуть за

Народні депутати ВР у четвер голосуватимуть за законпроект щодо можливості офіційного святкування Різдва за двома календарями – Юліанським та Григоріанським. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив нардеп Віктор Уколов.

«Відриваємось від "русского мира" - група депутатів запропонувала святкувати Різдво двічі: 25 грудня і 7 січня. Цікаво, що серед авторів є депутати всіх фракцій, крім Опоблоку і всіх конфесій (навіть УПЦ МП)» , - зазначив він.

«Голосується законопроект у четвер. Друзі, хто це підтримує, зробіть репост. Пам'ятайте, що першим це офіційно запропонував Олесь Доній ще в 2014 році і з цього питання не може бути розбіжностей в українців, незалежно які партії вони представляють», - написав Уколов.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_holidays/68971/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как выбрать кастрюлю Дізнайтесь від компанії «Space Site», чому вам не обійтись без власного сайту — 4 вагомих аргумента Вагонка из ольхи, сосны и липы в любых объемах с быстрой доставкой Советы для любителей видеослотов Полиграфические услуги в Алматы – быстро, качественно, недорого

Публикации