У Чернівцях відбувся міжконфесійний з’їзд християнської молоді

11.12.2017 16:03 3

У Чернівцях відбувся міжконфесійний з’їзд християнської молоді

У з’їзді взяли участь представники духовенства та молоді Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Православної Церкви (Московського Патріархату), Української Греко-Католицької Церкви, Римо-Католицької Церкви, Євангельських християн-баптистів та Церкви християн віри Євангельської.
Розпочалася зустріч зі спільної молитви та вітального слова голови відділу Кіцманської єпархії УПЦ КП у справах молоді священика Івана Папущака. Після представлення учасників з’їзду керуючий єпархією архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій прочитав лекцію про християнське розуміння любові. Владика вказав на чистоту любові, описані святими апостолом Павлом та апостолом і євангелістом Іоаном Богословом, її божественне походження, шляхи досягнення любові між людьми та закликав присутніх не вдаватися до вульгаризації любові, що присутнє в сучасному світі.
Учасники з’їзду активно брали участь у обговоренні, задавали запитання та висловлювали власні судження про те, як розпізнати справжню християнську любов, яку заповідав берегти ученикам Ісус Христос.
На завершення міжконфесійного з’їзду молоді прозвучало декілька духовних творів у виконанні вокального ансамблю Богословського відділення при ЧНУ ім. Юрія Федьковича під керівництвом дияк. Ігора Луцана.
Наприкінці зустрічі всі присутні мали можливість познайомитися та поділитися думками за чаєм з печивом.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Онлайн ставки на футбол Казино Поинт Лото для азартных онлайн игр на сайте tankionlinehackclub.com Траурный венок на кладбище для достойного прощания Изображение природы и городов для вашего дома Быстрые беспроцентные онлайн кредиты для всех

Публикации