У центрі Львова зведуть храм ПЦУ

25.02.2019 12:59 3

У центрі Львова зведуть храм ПЦУ

22 лютого виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на найкращу проектну пропозицію нового храму у центрі Львова та надання функції замовника на організацію і проведення конкурсу управлінню архітектури та урбаністики, яке має затвердити програму та умови конкурсу та склад журі. Про це повідомляють"Варіанти".

За даними управління архітектури та урбаністики Львівської міськради, детальний план міста було передбачає відновлення церкви у районі вул. К. Левицького – вул. Пекарської.

За словами настоятеля громади ПЦУ Личаківського району отця Миколи Бобика, на 1 поверсі церкви запланували недільну школу, а на 2-му – сам храм. Тут планують надавати юридичну, психологічну допомогу, організувати дитячі гуртки.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/temples_church_property/74853/

Следующая новость
Предыдущая новость

Пещеры Киево-Печерской лавры находятся в зоне риска Развлечения для азартных игроков на сайте казино Вывод из запоя в Москве На Харківщині урочисто відкрили і освятили пам'ятник гетьману Івану Мазепі Мультфильм Алиса в зазеркалье: сюжет, оценки, отзывы

Публикации