У центрі Києва відбудеться Свято подяки за участю всесвітньо відомого проповідника і мотиваційного тренера Ніка Вуйчича

01.09.2017 19:02 9

У центрі Києва відбудеться Свято подяки за участю всесвітньо відомого проповідника і мотиваційного тренера Ніка Вуйчича

Свято подяки відбудеться за участю всесвітньо відомого християнського проповідника і мотиваційного тренера Ніка Вуйчича. Живучи повноцінним життям, незважаючи на відсутність обох рук і ніг, він показує багатьом особистий приклад перемоги над власними страхами, проблемами, комплексами, вселяючи у серця надію.
Кілька секторів біля великої сцени навпроти ЦУМу буде зарезервовано для осіб з інвалідністю. Захід передбачає багато різноманітних локацій на Хрещатику, які дозволять дорослим і дітям весело та цікаво провести час цього дня, запевняють організатори.
На переконання глав євангельських церков, Свято подяки за останні роки вже набуло національного масштабу. Мета цих заходів – висловити подяку Господу Христу за благословення у різних сферах суспільного життя, які має Україна, та засвідчити великий позитивний потенціал у Євангельському вченні (Біблії) для добрих змін і реформування країни.
Захід відбудеться в рамках святкування в Україні 500-річчя Реформації. Відповідно до Указу Президента України відзначення цієї річниці в Україні відбувається на державному рівні.
Також під час засідання РЄПЦУ йшлося про інші заплановані заходи до 500-річчя Реформації. Зокрема, 10-11 жовтня відбудеться форум і виставка у Парламентській Асамблеї Ради Європи у місті Страсбург, Франція. На 31 жовтня запланована урочиста академія з нагоди Дня Реформації у Національній опері у Києві. Також 3-5 листопада підсумковий Форум «Реформація: уроки історії та завдання на майбутнє» відбудеться у столичному Палаці Україна.
Окрім цього, члени Ради Євангельських Протестантських Церков України проаналізували законодавчі ініціативи у сфері свободи віросповідання, суспільної моралі та діяльності релігійних організацій, що знаходяться на розгляді парламенту.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Партнерская деятельность, предложенная в казино Вулкан Магазин качественной европейской обуви Соціологи: українці все більше схиляються до створення помісної Церкви Модная одежда Краснодар Мемориальные комплексы из гранита

Публикации