У хресній ході в Києві 27-28 липня візьмуть участь по 100 тис. мирян, очікують у столичній поліції

24.07.2018 12:06 15

У хресній ході у Києві в п'ятницю та суботу, 27-28 липня, як очікується, візьмуть участь по 100 тис. мирян Української православної церкви Київського та Московського патріархатів, заходи безпеки будуть аналогічними минулорічним, повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

"У заявках зазначено участь до 100 тис. осіб. На п'ятницю - заявка від Московського патріархату на участь у ході до 100 тис. людей. На суботу - Київський патріархат, теж до 100 тис.", - сказав А.Крищенко агентству "Інтерфакс-Україна" .

За його словами, правопорядок забезпечуватимуть близько 5 тис. правоохоронців.

При цьому начальник столичного главку звернув увагу на те, що наразі це лише попередні розрахунки.

Також А.Крищенко наголосив, що заходи безпеки цього року будуть аналогічні минулорічним, зокрема, встановлюватимуться рамки металошукачів і проводитимуться перевірки.

У свою чергу перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий на селекторній нараді зазначив, що на допомогу столичній поліції в забезпеченні правопорядку на масових заходах у п'ятницю і суботу залучать 5 тис. співробітників Національної гвардії.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/71918/

Следующая новость
Предыдущая новость

Биокамины – новинка, заслуживающая внимания УПЦ предостерегает от новой ереси — культа архимандрита Рафаила (Бараника) Здоровье всей семьи: пресс для яблок и вакууматоры для дома Аудиосказки для вашего малыша На Херсонщине духовенство обвинило главу сельсовета в намерении передать фирме с российскими корнями землю, на которой стоит храм УПЦ КП

Публикации