У храмі УПЦ сім’ям загиблих в Афганістані передали близько 60 тис грн

13.02.2018 22:14 9

У храмі УПЦ сім’ям загиблих в Афганістані передали близько 60 тис грн

Допомогу вручив ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр (Стойчев). Владика Сільвестр зазначив, що "афганський" храм знаходиться під молитовним спілкуванням і покровительством Київської духовної академії.
«Студенти академії і семінарії, будучи молодими людьми, майбутніми священнослужителями, мають отримувати навик соціальної діяльності і допомоги оточуючим. Цей храм – місце зустрічі поколінь, тих молодих хлопців, які віддали своє життя, або постраждали фізично – багато хто і морально – в ті страшні далекі роки, і вже нового, молодого покоління, яке вчиться в цьому храмі правильно оцінювати, правильно думати і надавати моральну і, по можливості, матеріальну підтримку попереднім поколінням, які багато зробили, щоб відстояти такі важливі людські чесноти, як мужність, чесність і порядність», – розповів архієрей, передаючи кошти сім’ям загиблих військовослужбовцям.
У свою чергу настоятель Свято-Воскресенського храму, який функціонує в пам’ять загиблих і ветеранів Афганістану, перший проректор Київських духовних шкіл протоієрей Сергій Ющик зазначив, що в цьому році виповниться 6 років під молитовною опікою Київської духовної академії.
«Цих п`ять з половиною років храм досить активно виконує свою місію соціальної роботи, оскільки є не тільки прихистом для роботи ветеранів, для молитов діючих солдатів, він ще є храмом, в якому звершується соціальна допомога, як сім’ям ветеранів Афганістану, так і підтримка солдатів в зоні АТО, підтримка дітей в інтернатах Луганської і Донецької областей. Сьогодні ми маємо приємну місію долучитися до соціальної діяльності. Ми зібрали немалу суму для нашого невеликого храму. Ми зібрали і передали майже 60 тисяч гривень, які до 15 травня будуть вручені сім’ям загиблих в Афганістані воїнів», – повідомив настоятель храму.
Матеріальна допомога сім’ям загиблих військовослужбовців надається щорічно з нагоди дня виводу військ з Афганістану.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Где купить одежду и аксессуары для собак оптом Барселона – отражение испанского характера Как бороться с детскими страхами? Большой выбор качественной женской обуви из натуральной кожи по доступным ценам Онлайн казино Эльдорадо: как обойти блокировку

Публикации