У Хмельницькому провели Молитовний сніданок

31.08.2017 13:30 75

У Хмельницькому провели Молитовний сніданок

У приміщенні Хмельницької дитячої художньої школи відбувся щорічний Молитовний сніданок, ініціатором якого стала Духовна Рада міста Хмельницького, а організатором заходу є Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.
Впродовж нинішнього Молитовного сніданку звучали слова привітання з державними святами – Днем Прапора та Днем Незалежності – від представників влади, підприємців, а також представників і керівників церков та релігійних організацій, що репрезентують релігійну карту області. Особливо натхненно лунали слова молитов до Господа: прохання миру і добробуту, подяки за дари і благодіяння, прославлення і хвали. У виконанні хору та солістів прозвучали духовні і патріотичні вокальні твори.
Молитовний сніданок закінчився спільним виконанням присутніми духовного гімну України «Боже великий, єдиний…».
Також духовенство взяло участь в церемонії вшанування державного прапора України, який було піднято на центральній площі міста – Майдані Незалежності, біля меморіальної стелли на честь Героїв Майдану. Духовенство разом з представниками влади та громадських організацій поклади квіти до монументу. Відбувся офіційний прийом, організований Духовною Радою міста Хмельницького.
Також митрополит Хмельницький і Кам'янець-Подільський Антоній, ієрарх УПЦ КП, очолив чин освячення і поставлення накупольного хреста на храм святого великомученика і цілителя Пантелеймона, який будується на території Хмельницької обласної лікарні, що по вулиці Красовського.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Стильная одежда Неймара Тотал меньше 2.75: что это значит в ставках на спорт Кардинал Леонардо Сандрі: «Любов до правди не дозволяє нам прийняти мовчання щодо ситуації в Україні» Стартовала регистрация на международный форум «Реформация массовых коммуникаций» в Киеве Что такое гипноз: правда и мифы

Публикации