У Хмельницькому відбулися три турніри з футзалу серед парафіяльних команд римо-католиків

23.01.2018 16:26 81

У Хмельницькому відбулися три турніри з футзалу серед парафіяльних команд римо-католиків

На початку програми відбулася служба Божа у храмі Христа Царя Всесвіту, яку очолив єпископ Леон Дубравський, ординарій Кам’янець-Подільської дієцезії. Йому співслужили отець Олександр Бурмістров – директор Спортивного душпастирства Кам’янець-Подільської дієцезії, отець Олександр Язловецький – ректор Вищої духовної семінарії Святого Духа в Городку, та інші священики, які прибули на змагання.
На змагання прибули здебільшого команди Кам’янець-Подільської дієцезії та команда-гість – ФК «Кармель» із Бердичева (Київсько-Житомирська дієцезія). Кам’янець-Подільську дієцезію представляли парафіяльні команди з Хмельницького (дві парафії), Писарівки, Маниківців, Кам’янець-Подільського, Мурафи, а також команда Вищої духовної семінарії Святого Духа в Городку.
Турнір у віковій категорії від 18 років відбувався в училищі №25. Турніри у вікових категоріях 12-14 та 15-17 років відбувалися у спортивному комплексі «Новатор». У турнірі від 18 років, який мав назву «Кубок Святого Йоана Боско» змагалися шість команд із Кам’янця-Подільського, Городка, Писарівки, Маниківців, Мурафи та Хмельницького. Переможцем турніру стала команда «Katedra» з Катедрального храму святих апостолів Петра та Павла, Кам’янець-Подільський. Друге місце зайняла команда «Давид» із парафії Пресвятого Серця Ісуса, Маниківці, а третє – команда «Кайрос» із парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії, Писарівка.

Турніри 12-14 років та 15-17 років мали однакову назву – «Кубок Трьох царів». У наймолодшій віковій категорії змагалися три команди: дві з Хмельницького та команда з Мурафи. Перемогу в турнірі здобула команда «Magnificat» із парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії, Мурафа; другими стали юні футболісти з команди ХФК «Сіон», парафія Христа Царя Всесвіту, Хмельницький, а третє місце посіла команда «Fortes» із парафії Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії, Хмельницький.
У турнірі у віковій категорії 15-17 років змагалися п’ять команд: з Мурафи, зі Жмеринки, з Бердичева та дві з Хмельницького. Перше місце здобула команда ХФК «Сіон» з парафії Христа Царя Всесвіту, Хмельницький, друге – ФК «Кармель» із Всеукраїнського санктуарію Матері Божої Святого Скапулярію, Бердичів, а третє місце – ХФК «Agema Dei» з парафії Святого Олексія, Жмеринка.
Наступними турнірами, які заплановані Спортивним душпастирством Кам’янець-Подільської дієцезії, стануть жіночі змагання з волейболу наприкінці лютого.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Особенности модульного строительства в России Переезды и перевозка мебели Курсовые и дипломные работы для студентов Срочный ремонт смартфонов Xiaomi в СкайМи Советы кофеманов: как правильно выбирать напиток

Публикации