У Харківському військово-медичному клінічному центрі освячено храм УПЦ КП

13.11.2018 15:23 3

У Харківському військово-медичному клінічному центрі освячено храм УПЦ КП

Біля храму владику зустріли і привітали начальник шпиталю Юрій Подолян, лікарі, а також військовослужбовці, які проходять лікування.
"Цей лікувальний заклад є однією з найстаріших таких установ. Важко й підрахувати, скільки врятовано тут людських життів за майже півтора століття історії. З початком проведення антитерористичної операції харківські військові медики одними з перших почали надавати допомогу пораненим воїнам. Зараз медцентр можна назвати фронтовим госпіталем, ваш досвід переймають військові лікарі по всьому світі. Бажаю, щоб армійці до вас зверталися лише за консультацією, і нових професійних висот усім вам" – зазначив у своєму слові єпископ Митрофан.
Архіпастирю співслужили військові капелани та духовенство єпархії. З рук владики були вручені благословенні грамоти керівництву шпиталю та волонтерам, прихожанам та військовослужбовцям, які допомагали в облаштуванні храму.
Під час відвідин шпиталю єпископ Митрофан поспілкувався з пораненими бійцями та подякував за те, що, ризикуючи своїм життям, вони відстоювали і відстоюють незалежність і суверенність держави, обороняли і обороняють кордони України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Новогодние игрушки и украшения Большой выбор качественной спортивной одежды от известных мировых брендов Курсы дизайна интерьера для начинающих Отличная программа для дизайн-проекта комнаты Продажа биокаминов, сделанных в Украине

Публикации