У Харкові презентували книгу «Світ Біблії: Подорож батьківщиною Ісуса Христа»

24.01.2018 14:16 3

У Харкові презентували книгу «Світ Біблії: Подорож батьківщиною Ісуса Христа»

Презентація почалася спільною молитвою «Отче наш». Архієпископ Ігор Ісіченко представив видавництво «Кайрос», нагадавши про досвід презентацій його книг у Харкові. Директор Інституту релігійних наук Томи Аквінського о. Войцех Сурувка розповів про діяльність видавництва «Кайрос» і його співпрацю з інститутом.
Редактор видавництва Юлія Карпицька представила презентацію про діяльність видавництва «Кайрос» і ознайомила зі змістом книги о. Володимира Кусьнежа.
О. Володимир Кусьнеж розповів про задум книги й окреслив основні проблеми, висвітлені в ній. Він особливо детально зупинився на суспільних і родинних стосунках у Палестині часів Ісуса Христа, розповів про релігійні традиції тогочасних юдеїв, зокрема, про вплив діяспори на еволюцію старозавітньої релігії. Священик детально відповів на запитання присутніх.
Після закінчення презентації її учасники взяли участь у відправі екуменічного молебня з нагоди Тижня молитов за християнську єдність.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Азартные игры Вулкан казино Интереснейшие и незабываемые развлечения! Можно ли научиться делать подарки Красивый книжный переплет с гарантией УПЦ КП презентувало відео «90 псалом - молитва воїна та капелана»

Публикации