У суботу в Києві пройде велелюдна Хода на захист традиційної сім’ї

06.06.2019 15:06 0

У суботу в Києві пройде велелюдна Хода на захист традиційної сім’ї

У суботу, 8 червня 2019 року, в Києві пройде щорічна Всеукраїнська Хода на захист прав дітей і сімей під гаслом: «Сім'я — серце України!».

Про це повідомляють організатори заходу на своїй Фейсбук-сторінці.

Збір всіх охочих долучитися до Ходи розпочнеться 8 червня о 10:00 у парку імені Т. Шевченка, де пройде святковий концерт. Після цього об 11:00 учасники Ходи на чолі з главами Церков і релігійних організацій рушать центром столиці по вулиці Хрещатик до площі Конституції, що біля Верховної Ради.

Мета Ходи – привернути увагу суспільства та влади на моральні й духовні основи сім’ї та шлюбу як союзу чоловіка та жінки, необхідні для гармонійного виховання та здорового розвитку дітей.

Цього року Всеукраїнська Хода на захист прав дітей і сімей відбудеться вже вчетверте. Акція проводиться за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій та за підтримки громадських і благодійних організацій України.

Після завершення Ходи біля Верховної Ради відбудеться урочистий захід, під час якого заплановано відзначити в різних номінаціях заохочувальними нагородами сім'ї, а також просімейних активістів.

Сімейна політика — одне з найактуальніших питань для українського суспільства, яке має стати пріоритетним в державі. Адже органи влади разом із громадськістю не повинні стояти осторонь таких суспільних кричущих проблем, як:

⚡ збільшення розлучень і, як наслідок, неповні сім'ї, в яких діти не отримують належної любові та виховання;

домашнє насильство та жорстокість, особливо проти жінок і дітей;

⚡ недостатнє обмеження реклами пива, слабоалкогольних напоїв та алкоголю, зловживання якими стає причиною домашнього насильства та інших злочинів;

⚡недружня до сім’ї інформаційна політика як суспільного, так і комерційних мовників;

⚡ комерційне сурогатне материнство, яке знецінює життя дитини до рівня товару та часто руйнує гідність жінки як матері (заборонено у багатьох країнах Європи на відміну від України);

⚡ заохочення до абортів, зокрема на етапі діагностики, замість створення належних умов для виношування дитини;

⚡ законодавче просування гендерної ідеології, яка спотворює поняття “статі” та “гендерної рівності” як рівності прав чоловіків і жінок, пропагуючи натомість протиприродні аморальні одностатеві стосунки та розбещуючи дітей;

⚡ відсутність власного житла та недостатній розвиток інфраструктури для сімей з дітьми.

Організатори запрошують долучитися до Ходи кожного українця, який поділяє мету та завдання заходу та бажає у мирний спосіб висловити підтримку сімейним цінностям. Минулого року у Ході взяло участь близько 10 тисяч осіб.

Інформаційна довідка: Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) утворена в грудні 1996 року як міжконфесійна інституція з метою об'єднання зусиль конфесій у справі духовного відродження України й координації міжцерковного діалогу як в Україні, так і за її межами. До складу ВРЦіРО входять 16 церков і релігійних організацій, серед яких православні, греко- і римсько-католицькі, протестантські та євангельські церкви, а також юдейський та мусульманське релігійні об'єднання й одна міжцерковна організація. Відтак Рада Церков представляє біля 95 % усіх релігійних організацій України. Єпископ Римсько-Католицької Церкви в Україні, Ординарій Київсько-Житомирський Віталій Кривицький з 06.03.2019 року є головуючим у ВРЦіРО.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/76075/

Следующая новость
Предыдущая новость

Обменный пункт наличных в Харькове Преимущества лазерной коррекции зрения Печное отопление для дома или дачи Как играть в казино Джокер Юридический перевод документов

Публикации